14 Ocak 2014 Salı

Engin Baytar Yanlış Yapıyor



Engin Baytar Yanlış Yapıyor

Spor medyası iki gündür Engin Baytar'ın açıklamalarını konuşuyor. Engin Baytar tek kelime ile saçmaladı.

Düşünün bir takıma gelmişsiniz ( Rizespor ). Sizden beklenti var ve siz ilk basın açıklamanızın neredeyse tamamını küçük çocuklar gibi şikayet ederek geçiriyorsunuz. 

Engin bugüne kadar gittiği her kulüpte sorun yaşamış ya da yaşatmış bir oyuncu aksine hep kendisine sahip çıkılmış. Engin Baytar'ın atladığı bir başka konuda artık bir takımda ilk 11 oynamak o kadar kolay değil. Kadroların genişlemesinin sebebi de performans değişmelerine karşın rotasyon yapılması.

Geçmişe dönelim. Engin süper bir sezon geçiriyor ve Galatasaray'ın en etkili oyuncularından biri oluyor. Sonra gidiyor yeni sezonun ilk resmi maçında hakemin yakasına yapışıyor neredeyse yumruk atacak. Daha tuhaf olanı kendisine gösterilen kırmızı kart sonunda buna şaşırıp tekrar hakemin üstüne yürümesi. Açıkçası dünkü açıklamalarını da dinleyince ben Engin'in ruhsal olarak sıkıntıları olduğunu düşünüyorum.

Engin Baytar'ın yapması gereken geriye bakmadan çalışmalı tekrar eski günlerine dönebilir. Yaşı genç sadece olgunlaştım cümlesini icraata geçirmeli 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder